Veseli svatovi na Istrian Wine Run maratonu


Dana 4. rujna će se treće izdanje jedinstvene atletske utrke Istrian Wine Runa pretvoriti u svadbeno veselje. Naime, dvoje avanturista i ljubitelja prirode svoje će sudbonosno da izreći usred polumaratona, kojeg će zajedno protrčati.

Uz mladence će trčati i njihovih četrdesetak najbližih prijatelja, dok će ih ostali dočekati na okrijepnoj stanici u Umagu, gdje će biti organiziran obred. Ovom će se slavlju pridružiti i više od 1.000 sudionika Istrian Wine Runa.

- Kada su nas mladenci kontaktirali, s idejom smo bili oduševljeni. Istrian Wine Run prati glas da je najzabavnija utrka pa nam je drago da ćemo svi zajedno imati još jedan veliki razlog za veselje. Čeka nas nezaboravni provod, a kao pravi domaćini pobrinut ćemo se da ničega ne manjka, veli Senad Hodžić, organizator utrke i predsjednik sportskog društva Trickeri.

Ova atletska utrka spaja natjecateljsko trčanje i degustaciju vrhunskih vina. Njezin je cilj promocija vinske i gastronomske ponude sjeverozapadne Istre kroz osiguravanje dodatnog turističkog sadržaja. Utrka je namijenjena kako profesionalnim sportašima i rekreativcima, tako i svim početnicima željnima dobre zabave. Trkačka trasa povezati će živopisni Momjan, Buje, Brtoniglu i Umag. Sudionici će tom prilikom moći kušati vina od sedamnaest poznatih istarskih vinara. Prijave za utrku otvorene su do 14. kolovoza. (Tea GRGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter