Veliki Halloween parti u pulskim tunelima

Za devet dana u pulskim tunelima
Za devet dana u pulskim tunelima

Nakon dobrih reakcija nakon prvih partija održanih 30. travnja i 2. svibnja ove godine, pulski Seasplash za devet dana, u petak 31. listopada organizira 'Slurp! Halloween party' u podzemnim pulskim tunelima Zerostrasse ispod Kaštela, na kojem će nastupiti sve popularniji zagrebački DJ i producent Homeboy sa svojim live actom. Uz njega će nastupiti i najbolji DJ-evi istarske elektronske i party scene - Alen Sforzina, Lemon, Adoo, Bebetto, Xxl i Innaca.

Party će započeti u 23:59 u petak 31. listopada, a završiti u 8 sati ujutro u subotu 1. studenog. Ulaz je 50 kuna, a maskirani posjetitelji (Halloween i ostala ikonografija) plaćaju ulaz 35 kuna, ali jedino ukoliko budu maskirani od glave do pete. Parti će se dogoditi u središnjoj podzemnoj dvorani koja se nalazi točno ispod mletačke tvrđave Kaštela, a u koju se stiže iz četiri alternativna pravca; kod Dvojnih vrata, kod Taxi stajališta (ex galerija Nemeš), kod Tehničke škole i na usponu prema Franjevačkom samostanu.

Temperatura je u pulskim skloništima cijelu godinu identična i kreće se oko ugodnih 14 stupnjeva, a vlage ima toliko da ne može pokvariti dobru zabavu. U tunelima nema signala za mobilne uređaje tako da nema niti tehnoloških zapreka za zabavu i ples. Za ovaj događaj u "Ovalni ured pod Kaštelom" ulazit će se samo kod Dvojnih vrata. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter