U Novigradu nastupaju Frajle, Jinxi, Parni valjak…

Parni valjak (D. MEMEDOVIĆ)
Parni valjak (D. MEMEDOVIĆ)

Od četvrtka do nedjelje, 25.-28. kolovoza, na pet pozornica u Novigradu će se obilježavati fešta sv. Pelagija. U središtu zbivanja su glazba i gastronomija.

U četvrtak u 21 sat na Velikom trgu počinje koncert posvećen Battistiju i Mogolu. Tršćanska grupa Canto Libero, koja broji deset članova, izvest će pjesme jednog od najpoznatijih talijanskih kantautora Lucija Battistija, a koji je u paru s tekstopiscem Mogolom dao osobit pečat talijanskoj glazbi.

U petak na istoj pozornici nastupaju The Frajle, također od 21 sat, The Night Express band je na Porporeli od 22 sata, a Denis Makin & Friends u Prolazu Boška Petrovića od 21 sat. U subotu nastupaju Jinx i Vervet na Velikom trgu od 21 sat, klapa Cambi je na Porporeli od 22 sata, a Miro Ungar & kvartet Gruber u Petrovićevom prolazu od 21 sat.

Posljednjeg dana, u nedjelju, središnji događaj će biti na Porporeli gdje u 22 sata starta koncert Parnog valjka. Serđo Valić & Magnolija sviraju na Velikom trgu s početkom u 21 sat, a Sergio Preden Gato & R. Bosazzi Quintet u Prolazu Boška Petrovića od 21 sat. Samo u nedjelju bit će u funkciji i pozornica pored kina gdje od 20.30 sati nadalje nastupa Tara & Timetravelers.

Sve tri večeri, od petka do nedjelje, od 23 sata održava se Open air DJ Party na pozornici u party zoni. Vrhunac zabave očekuje se u nedjelju u ponoć kada počinje vatromet. Organizator manifestacije je TZ Novigrada i Grad Novigrad. (P. G.)


Podijeli: Facebook Twiter