U Ljubljani demolirano pojačalo Saše 21


Sale Veruda koji zadnjih godina predvodi bend Saša 21 i aktivno koncertira doživio je incident nakon koncerta u Menzi pri koritu u Ljubljani. Naime, kako kaže, poznato je da u zadnje vrijeme na nekim koncertima jednostavno razbije svoje rezervno pojačalo. Tako je bilo i proteklog vikenda na, do sada, najposjećenijem i najboljem koncertu Saše 21. U totalnoj euforiji nakon odličnog nastupa i prvog bisa Sale je krenuo u, kako kaže "obračun" s pojačalom i napola ga demolirao.

- Nakon što se bend povukao u backstage, tri djevojke koje su cijelu večer neumorno plesale u prvom redu, istrčale su na pozornicu, vjerojatno smatrajući da mogu i smiju "završiti posao". Odvukle su pojačalo u parter i tamo ga do kraja demolirale, a navodno su ga još stigle i baciti jednom dečku na glavu, kaže Sale.

Kad je on u jednom trenutku bacio pogled na pozornicu nije mogao vjerovati da njegovog pojačala jednostavno nema. Tada je uočio demolirane ostatke u dvorani i bilo mu je sve jasno.

- I inače se do sada na koncertima Saše 21 dešavalo svašta, od racija pa nadalje, ali ovo do sada je najteži skandal, kaže Sale Veruda. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter