U četvrtak Vrane Kamene, u petak CherryBombz

Vrane Kamene
Vrane Kamene

Ovotjedni program u pulskom Rock Caffeu donosi tri dana zbivanja za ljubitelje rock glazbe. Tako će u četvrtak, u sklopu 9. Festivala srpske kulture u Istri, u 22 sata na pozornici Rock Caffea nastupiti beogradski garage rock band Vrane Kamene.

Ovaj sastav je osnovan 2012. godine, a čine ga pjevač Aleksandar Pejičić, gitaristi Miloš Denić i Marijana Jelić, basist Nebojša Banaj i bubnjar Aleksandar Todosijević. Za svog petogodišnjeg postojanja, bend je odsvirao brojne koncerte, a njihova svirka i stvaralaštvo ovjenčani su i brojnim nagradama.

I petak je rezerviran za živu svirku, a s početkom u 22 sata nastupit će pulski rock cover trio CherryBombz kojeg čine pjevačica i basistica Tea Tidić, gitarist Saša Ristić i bubnjar Ranko Matošević. Za nastup u pulskom Rock Caffeu najavljuju posebnu koncertnu večer tijekom koje će im se na pozornici pridružili i brojni prijatelji - tako će uz ovaj sastav u petak zasvirati basist Bruno Dušić, gitarist Matija Dadić, pjevač Deda, a najavljuju i goste iznenađenja. Gostovanje brojnih glazbenika na koncertu CherryBombza u Rock Caffeu je već tradicionalno - a članovi grupe kažu da za ovaj petak pripremaju večer prijateljstva, druženja i dobre glazbe. Na repertoaru će se naći za svakog ponešto - od rocka, punka i metal do ex-yu pjesama.

U subotu će pak za posjetitelje Rock Caffea najbolje od rock glazbe birati DJ Zoki. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter