The Night Express predstavili "Djevojku br. 8"

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

The Night Express u velikom stilu s Draženom Turinom Šajetom i posebnim gostom Brunom Langerom predstavili su sinoć ispred i u caffe baru Mimoza spot za pjesmu "Djevojka br. 8", obradu hita Atomskog skloništa. Uspjeli su i jednom dobrom dosjetkom malo zeznuti publiku na promociji, ali idemo redom.

Dečki su se dovezli autobusom Pulaprometa pred Mimozu budući da se dio spota koji je nastao u radionici MedVid produkcije događa u busu, a dio u Mimozi. Nakon što ih je uvijek raspoloženi Šajo predstavio rekavši da je "ovo povijesni trenutak da je jedan bend u Istri došao s kurijerom na promociju spota" došao je trenutak da vidimo to remek-djelo. I onda, onaj čudan osjećaj…

Da spot je dobar, ali snimljen je u - jednom kadru. Što je sad ovo? Spot smo gledali zajedno s Brunom Langerom kojem se dopalo kako su dečki obradili pjesmu njegovog benda. To je potom rekao i publici pred Šajom i dečkima na bini, da bi onda konačno vidjeli i drugu verziju spota.

Ovaj put bio je onaj pravi, dinamično režiran i zabavan, u više kadrova i s puno akcije u busu u kojem dečki iz The Night Expressa i njihovi prijatelji feštaju pa ih vozač Mirko Stari na koncu izbaci dok djevojku iz naslova pjesme igra Nina Merklin. Sve u svemu, dečki iz MedVida, a to su redatelj Kristijan Burlović, snimatelj Igor Burlović i montažer Ivan Štifanić, opet su napravili odličan posao, što se vidjelo i po reakcijama prisutnih. Spot je već na YouTubeu no pokušat će ga promovirati i na lokalnim i nacionalnim televizijama.

- Jako smo ponosni na spot, rekao nam je na kraju bubnjar benda Loris Zupanc dodavši da im je drago da su se pjesma i spot dopali i Langeru. Audio je sniman u Žminju, u studiju Molaj Breka Production kod Damira Tubaka koji je i miksao i masterirao. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter