The Factory - tvornica ljetne zabave u Rovinju

Grafiti na zidovima djelo su mladog porečkog umjetnika Sebastiana Santraća
Grafiti na zidovima djelo su mladog porečkog umjetnika Sebastiana Santraća

Prošlog je vikenda, bez medijske pompe, u pogon pušten nov, jedini prostor za mlade i noćni provod u Rovinju. Novo središte zabave pod imenom The Factory nalazi se u centru grada, u prostoru bivše Tvornice duhana.

Po riječima Dražena Mišovića, direktora riječke Agencije Balance Entertainment, otvaranjem The Factoryja Rovinj je dobio novo noćno okupljalište kojim stara tvornica ovog ljeta postaje središte partyja, događanja, tvornica zabave. S obzirom da prostor omogućava provod za tisuću posjetitelja, a da se u kasne noćne sate u Rovinju ništa i ne nudi, otvaranje je naišlo na dobar prijem mladih.

Posjetitelji na večeri otvorenja uživali su u nastupu posebnih gošći iz Londona - Fuel Girls, koje su spektakularnim vatrenim showom oduševile prisutne, dok je za miks pultom bila DJ Miss Candy, također iz Londona, koja je podij zatresla najboljim klupskim hitovima i klasicima. Tijekom večeri pridružio joj se i legendarni hrvatski DJ Danny Clarck sa svojim originalnim house zvukom.

- Već ovog vikenda The Factory najavljuje dva događaja. Sutra je Ladies House Night, uz nastup DJ-a Miss Soulflay s Ibize i Miss Kali iz Zagreba. U subotu gostuju DJ-i Florian Hereno (Ultra Europe) i Ved Lemar. Obje večeri nastupaju i performeri, veli Mišović.

The Factory je otvoren petkom i subotom, od ponoći do pet ujutro. Ulaz je za domaće besplatan - karte mogu podići kod rovinjskih ugostitelja kojima su i podijeljene, dok ostali ulaznicu plaćaju 50 kuna. Gostima turističkih naselja Villas Rubin, Polari, Amarin i Valdaliso osiguran je besplatan prijevoz do grada i natrag. Za uređenje prostora, koji krase jedinstveni grafiti, zadužen je bio mladi porečki umjetnik Sebastian Santrać. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter