Sve za najljepši dan na jednom mjestu


U Domu hrvatskih branitelja ovaj vikend održavat će se SPOSAnews 15- Istarski festival vjenčanja i popratnih sadržaja koji već tradicionalno okuplja najbolje regionalne izlagače s ponudom usluga i proizvoda vezanih uz temu vjenčanja.

Cijeli vikend proteći će u duhu vjenčanja, a sve novosti oko najljepšeg dana u životu donosi agencija Tijara, organizator manifestacije. Kao i svake godine nudit će ondje sve što je potrebno za pripremu vjenčanja - od salona vjenčanica, zlatara, cvjećarnica, fotografa, snimatelja, restorana, slastičarnica, cateringa, vinara, organizatora i dekoratera vjenčanja do poklona te bračnih putovanja.

Svečanost otvorenja označit će modna revija koja će započeti u 12 sati uz rođendansko iznenađenje LF cateringa. U 13 sati Udruga Birikina dovodi Bimbo klub čuvaonicu i dječju igraonicu na temu vjenčanja. U 14 sati Medulinart predstavlja scrapbooking radionicu izrade svadbenog planera. U 15 sati je na rasporedu degustacija svadbenih torti, a u 16 sati mladenci će moći prisustvovati plesnim podukama uz Plesni centar Studio by Fabris i Rosemarie. U 17 sati vrijedi posjetiti radionicu za mladence kroz predavanje stručnjaka koju vodi Rajko Boričić iz Foto Festivala, kao i radionicu svadbene šminke i frizura Valentine Grabovac iz Art boxa. U 18 sati je na redu slatka radionica - Tortalandia. Na modnoj reviji u 19 sati, moći će se razgledati haljine za maturalne zabave, kume te ostale gošće na ovakvim svečanostima. After party održat će se u "Marelici" uz salsu i ostale plesove.

Nedjeljni program bit će sadržajno sličan subotnjem, a počet će u 11 sati. Središnji događaji bit će modne revije u 13 te završna u 18 sati, a u međuvremenu će se moći sudjelovati u radionici ukrašavanja svadbenih muffina te izradi svadbenog nakita. Ponovno će se moći degustirati torte te zaplesati, a iz cvjećarnice Florami će prezentirati izradu svadbenih buketa. (S. R. S.)


Podijeli: Facebook Twiter