SuperUho objavio raspored nastupa izvođača

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Drugo izdanje SuperUho Festivala održat će se od 3. do 5. kolovoza na velebnoj šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovil i gradskoj plaži Banj, gdje će nastupiti više od 20 izvođača među kojima se kao 'glavna' festivalska imena ističu Einstürzende Neubauten, Flogging Molly, Sun Kil Moon i Of Montreal, a festival je objavio je i novi unikatni vizual koji su osmislili i izradili poznati akademski slikar Miron Milić i dizajner Andro Giunio.

Motive na plakatu ilustrirao je Miron Milić inspiriran izborom izvođača i lokacijom festivala, dok je Andro Giunio osmislio tipografiju i Mironove crteže uobličio u jedinstven dizajn koji svakim detaljom vizualno dopunjuje glazbeni izbor ovogodišnjeg izdanja festivala. Dodatnu dimenziju festivala činit će analogne svjetlosne projekcije LaLuz Visuals kolektiva iz Budimpešte. Bojanje svijetlom LaLuz Visulas kolektiva nastaje iz ručno rađenih nestandardnih dijaprojektora velikih snaga koji projiciraju crtane slideove tretirane kemijskim spojevima te izlaganjem različitim klimatskim uvjetima.

U ponedeljak, 3. kolovoza nastupit će Flogging Molly, King Khan & The Shrines, Analena, Vlasta Popić, Nikki Louder, The FogSellers, a u utorak, 4. kolovoza nastupit će Einstürzende Neubauten, Sun Kil Moon, Pridjevi, Ought i VVhile. Treći dan, u srijedu, 5. kolovoza nastupit će Of Montreal, Merchandise, Discliplin A Kitschme i Rosetta. Festivalski kamp smješten neposredno pored plaže Banj uz more, a svega 10-ak minuta hoda do tvrđave Sv. Mihovil bit će otvoren za posjetioce od 2. kolovoza, priopćili su u ponedjeljak organizatori festivala. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter