Stjepan i Luka imaju novi album "Celloverse"

2Cellos
2Cellos

Treći, dugoočekivani album popularnog dvojca 2Cellos od jučer je u prodaji, a album nosi naziv "Celloverse", a objavili su ga Portrait, Sony Music Masterworks i Menart. 

Novi album koji sadrži 13 pjesama producirali su Luka Šulić i Stjepan Hauser, a koproducent je Filip Vidović. Odabrali su nove pop rock hitove kojima su podarili novo ruho na svojim violončelima. Do sada je publika s novog albuma imali prilike čuti: "The Trooper Overture,"  (Iron Maiden/Rossini "William Tell Overture"), "Thunderstruck" (AC/DC), čiji video ima više od 32 milijuna pogleda) te "I Will Wait" (Mumford & Sons).

Luka i Stjepan su svoj prepoznatljiv pečat i energičnu izvedbu podarili i jednom plesnom hitu - za posljednji spot i singl odabrali su Aviciijev hit "Wake Me Up" . U spotu slavni virtuozi publiku vode kroz tri etape svojega života, odnosno od prvih satova violončela do staračkog doma. Uz sjajnu izvedbu i dozu humora, prikazani su momenti iz djetinjstva, sadašnjosti, ali i budućnosti, odnosno kako zamišljaju sebe u 2069. godini. Spot je snimljen u Puli pod redateljskom palicom Kristijana Burlovića i MedVid produkcije iz Pule.

U Menartu između pjesama koje će također obilježiti album izdvajaju i "They Don’t Care About Us” (Michael Jackson) i autorsku stvar "Celloverse".

U konačnici, album "Celloverse" sadrži pjesme: "The Trooper" (Overture), "I Will Wait", "Thunderstruck" (Intro), "Thunderstruck", "Hysteria", "Shape of My Heart", "Mombasa", "Time", "Wake Me Up", " They Don't Care About Us", "Live and Let Die" (feat. Lang Lang), "Street Spirit" (Fade Out), "Celloverse".

Prema najavi uskoro će biti u prodaji i deluxe verzija koja uključuje i sedam spotova: "The Trooper (Overture)", "Thunderstruck", "Highway to Hell", "With or Without You"

(Live from Arena Pula), "Smells Like Teen Spirit" (Live at Arena Zagreb), "Welcome to the Jungle" i "Smooth Criminal". (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter