Stjepan Hauser ozlijedio vrat


Pulsko-dubrovački violončelistički dvojac 2CELLOS otkazali su ostatak već rasprodane američke turneje zbog toga što je Stjepan Hauser ozlijedio vrat, objavljeno je na njihovoj službenoj stranici. Nakon podužeg traženja ipak smo uspjeli stupiti u kontakt s našim megapopularnim maestrom koji nam je SMS-om pojasnio o čemu se radi.

- Pomaknuli su mi se diskovi u vratu i počeli dirati u živac. Kada malo bolje razmislim, čudo je da se to nije dogodilo prije. Nakon svih ovih godina žestokog headbenganja i luđačkog tempa koji imamo! Ta povreda desila mi se za vrijeme nastupa u New Yorku. U drugom dijelu koncerta odjednom sam osjetio nepodnošljivu bol u desnoj strani vrata i desnom ramenu. Nastavio sam svirati u velikim bolovima i jedva priveo koncert kraju. Sada moram na terapiju i ukoliko mi ne bude bolje za nekoliko tjedana, morat ću na operaciju, stoji u kratkoj poruci Stjepana hausera, koju završava obećanjem fanovima da će se brzo oporaviti i vratiti snažniji nego ikada.  

Hauser je inače poznat po tome da se ne štedi na koncertima te da se ima običaj treskati, pogotovo kod žešćih stvari čime dodatno animira publiku koja obožava njihove žive nastupe. Na redu za svirke su im bili Philadelphia, Redbank u New Jerseyju, Toronto...(M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter