Slovenka Anastazija pobjednica trećeg Cica Festa


Slovenka umjetničkog imena Anastazija pobjednica je trećeg Cica Festa koji je u subotu održan u supetarskom zaseoku Dragovanci. Celjanka Anastazija ujedno je proglašena za Miss mokre majice, dok je djevojka umjetničkog imena Kim, također iz Celja, imala najljepši grudnjak na trećem Cica Festu. Za Miss dekoltea izabrana je pak Nikolina Cvek iz Pule. Sve to odvijalo se uoči nastupa legendarnog sarajevskog benda Zabranjeno pušenje, do čijeg je koncerta publiku zabavljala predgrupa Proleteri iz Pazina.

Otkopčavanje ređipeta

Za zagrijavanje je održano natjecanje u otkopčavanju grudnjaka jednom rukom, u kojem se nakon pripetavanja najboljim pokazao Dario Spahija iz motociklističke udruge branitelja iz Karlovca, koji je najspretnije skinuo ređipet simpatičnoj Tari iz Celja, u čemu je nije mogao spriječiti ni njen menadžer. U natjecanju u ispijanju piva najžednijim se pokazao karlovački par Zdenko i Mojca Golubić.

Ovogodišnja tema trećeg, dvodnevnog Cica Festa koji je održan tijekom protekla dva dana, bila je borba protiv raka dojke, pa se tijekom manifestacije prikupljao novac za donaciju humanitarnim udrugama koje se bore protiv te bolesti te educiralo posjetitelje o važnosti zdravstvene prevencije. Organizatori su se ove godine dosjetili kako privući dodatne posjetitelje, pa su tako u popodnevnim satima organizirali motociklističku povorku "Supetarski đir", ali i uredili besplatni kamp za posjetitelje gdje su gosti u noćnim satima mogli odspavati umjesto da se netko od njih upusti u noćnu vožnju. U petak je u velikom šatoru nastupio opatijsko-riječki bend Shaiones predvođen Draženom Turinom Šajetom, ujedno voditeljem manifestacije, dok je posjetitelje nakon koncerta zabavljao DJ Hoky.

Ponovno nova lokacija

Podsjetimo, prva Cica Fest održan je 2013. na malonogometnom supetarskom igralištu uz dopuštenje lokalnih vlasti. No, zbog protivljenja dijela javnosti lokalna je vlast organizatorima uskratila potporu. Stoga je organizator Marinko Banovac lani uz veliki trud uredio pristupni put te prostor za veliki šator i parkiralište na privatnoj livadi, dok je ove godine pronašao drugo mjesto.

U svakom slučaju kotlovina, kapuz, ćevapčići te razna alkoholna i bezalkoholna pića poslužila su posjetiteljima da skrate vrijeme do glavnog događaja radi kojeg su se svi našli usred supetarske pustopoljine - izbora najljepših, najvećih i najmanjih ženskih cica. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter