Skirine inovacije Trick i Underscore hit Frankfurta

Underscore tunel
Underscore tunel

Lux Review, jedan od vodećih internacionalnih časopisa u industriji rasvjete, proglasio je svjetiljku Trick pulskog dizajnera rasvjete Deana Skire "najvrućijim" proizvodom najvećeg svjetskog sajma rasvjete i arhitekture Light+Building 2014. koji je održan prošlog tjedna u Frankfurtu. Osim Tricka Skira je predstavio i Underscore - nove svjetiljke dizajnirane za talijanskog proizvođača rasvjetne opreme iGuzzini.

Rasvjetni instrumenti novi su proizvodi iz linije Graphic lighting kojima je moguće postići grafičke svjetlosne efekte. Inovativnost Tricka krije se u leći kojom je moguće vrlo precizno usmjeravati svjetlost, dok Underscore postaje integralni dio arhitekture bez kompleksnih građevinskih zahvata koji su inače potrebni za postizanje linija tankih poput olovke.

Brojni posjetitelji imali su priliku doživjeti njihove mogućnosti u takozvanom iskustvenom tunelu nakon kojeg su profesionalni dizajneri dali iznimno pozitivne kritike.

Trick je posebno oduševio publiku s obzirom na širok raspon primjene i poticanje kreativnosti dizajnera. Ovogodišnje uspješnice nastavak su dugogodišnje profesionalne suradnje iz koje je proizašla već poznata svjetiljka Lun-up nagrađivana za inovativnost, dizajn i kvalitetu. Nesumnjivo će i Trick nastaviti tim stopama i oduševljavati žirije svojim magičnim svjetlosnim efektima.

Vodeći svjetski sajam arhitekture i tehnologija Light+Building je u posljednjih 15 godina stekao međunarodni ugled u sektoru arhitekture i rasvjete zahvaljujući visokom stupnju profesionalnosti i internacionalnosti te konstantno rastućem broju posjetitelja. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter