Saša 21 večeras u "Reviji na ledu"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Art & Music festival i Radio Pula nastavljaju s ciklusom koncerata "A & M Sessions", a večeras će se od 20 sati u sklopu popularne emisije "Revija na ledu" u eteru predstaviti pulska grupa Saša 21. Live nastup iz Studija 3 Radio Pule može se pratiti ovog utorka a Radio Pula svoj program emitira putem dobro znanih FM frekvencija, putem satelita, Max Tv-a i putem interneta na adresi: http://www.hrt.hr/streamf/PULA i putem HR android aplikacije.

Ovaj autorski rock trio predvodi Sale Veruda (ex KUD Idijoti), a priliku će iskoristiti da predstave svoj nedavno objavljeni prvi album "VD-i1". Sa snimljenih 12 pjesama, album je izdan kao vinilno izdanje u nakladi od 521 primjerka, a u koprodukciji su ga objavili Dirty Old Label i PDV (Prekomjerna Doza Vinila).

U odnosu na postavu koja je snimila ploču (Sale Veruda gitara i glas, Boris Kvaternik bas i glas, Aljoša Monar bubnjevi, te gosti Papec usna harmonika u "Demo, demo" i Mićo iz Sake-a gitara u "Preduga"), nakon nekoliko personalnih promjena bend danas nastupa u postavi Sale Veruda, gitara i glas, Boris Kvaternik, bas i glas te Kolumbo, bubnjevi.

Iako su pjesme, kako kažu u bendu, snimljene prije deset godina u Muzičkom ateljeu David u Rijeci, rad na ploči se odužio, te je album konačno sredinom kolovoza stigao u Pulu. Mix je ove godine finiširan u studiju Partyzan u Puli, mastering je odradio Petar Dundov u svom Neumatik studiju u Zagrebu, a pulski fotograf i dizajner Igor Zirojević oblikovao je naslovnicu. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter