Sara Milevoj iz Novigrada Kraljica Jadrana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sara Milevoj iz Novigrada kraljica je Jadrana za 2014. godinu. Pobijedila je u izboru održanom u Loparu u turističkom naselju San Marino, u konkurenciji 11 djevojaka sa svih dijelova hrvatske obale. Razdraganoj kraljici krunu je predala prethodnica Lukrecija Dragić iz Dubrovnika, prvom princezom je postala Tara Bičević iz Malog Lošinja, a drugom Karla Vidović iz Pule. Dodijeljene su još dvije titule pa je tako kraljica osobnosti postala Ines Kelava, a fotogeničnosti Ena Dellabernandina.

Bio je to spektakularna večer tijekom koje je sve, kada su u pitanju zbivanja na pozornici, bilo u ženskim rukama. Osim kandidatkinja, bile su tu voditeljice Ava Karabatić i Maja Curavić, pjevačice Dora Bačić i Petra Kovačević, dvije bivše pobjednice, četiri članice plesne skupine Megablast te jedan član. Djevojke su izlazile više puta na binu više puta i prisutne oduševljavale mladošću i ljepotom. Žiri doista nije imao lagan posao, no među prvih pet na koncu su se plasirale Ines Kelava, Tara Bičević, Ena Dellabernandina, Sara Milevoj i Karla Vidović, koje su na koncu podijelile sve nagrade. Zanimljivo je bilo i tijekom odgovaranja na pitanja članova žirija, jedna je djevojka na pitanje novinara Davora Garića "što bi smanjila, a što povećala na sebi" priznala da bi povećala grudi.

Recimo samo da ona nije pobijedila... I ako je nekome na trenutak uspjelo biti dosadno, onda je tu bila nenadmašna Ava Karabatić. Upravo gledate u najbolje noge u Hrvatskoj, rekla je u jednom trenutku, misleći naravno na svoje. Kako će to izgledati kada krenu pred oltar, kandidatkinje su mogle osjetiti u posljednjem predstavljanju, kada su bile odjevene u vjenčanice. Iza toga uslijedilo je završno proglašenje i after party. (I. BALEN )


Podijeli: Facebook Twiter