Sanja Dajčman Zahtila i Snježana Demarin talenti u najboljim godinama

Snježana Demarin
Snježana Demarin

U glazbeno-natjecateljskom showu RTL televizije "Nikad nije kasno", čiji su voditelji Sanja Doležal i Joško Čagalj Jole, za titulu najboljeg bori se 36 kandidata starijih od 45 godina, a svima njima cilj je impresionirati stalnog člana žirija, Tončija Huljića. Ovaj glazbenik u svakoj emisiji ima pomoć dva člana žirija koji dolaze iz raznih društvenih sfera i svi oni traže samo jedno - novu glazbenu zvijezdu koja će pokazati kako za ostvarivanje snova uistinu nikad nije kasno.

Među pjevačima koji su se do sada predstavili je i Sanja Dajčman Zahtila. Ona dolazi iz Pule i ima 51 godinu. Majka je troje djece i baka jednog unuka, a po zanimanju je odgojiteljica predškolske djece. Pohađala je glazbenu školu tri godine, gdje je svirala klavir, no pjevanje joj je bilo puno draže.

Snježana Demarin 52-godišnja je Puljanka. Rođena Rajčević

glazbu je zavoljela još u vrtiću, a u osnovnoj školi je nastupala kao solistica zbora te je išla i u glazbenu školu gdje je učila svirati klavir. Sa 16 godina upisala je Glazbenu akademiju u Zagrebu, smjer klavir. S 21 godinom stekla je naziv akademski muzičar – klavirist i profesor klavira te od 1989. godine kao profesorica klavira i korepetitorica radi u Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli. Cijelo vrijeme bavi se i pjevanjem, a zadnje dvije godine nastupa u duetu s Klaudiom Krajcarom. U braku je 25 godina i ima dvoje djece, sina Luku i kćer Laru, koji se također uspješno bave glazbom.

Obje su Puljanke do sada pokazale dobar nastup te stekle brojne navijače u rodnome gradu, čemu su dakako pripomogle i društvene mreže. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter