Rovinj Beach Polo Cup od 18. do 21. svibnja

Prošlogodišnja povorka konja
Prošlogodišnja povorka konja

Sudeći prema najavama, temeljenim na brojnim i pratećim događanjima drugog izdanja Rovinj Beach Polo Cupa, koji će se na Porton Biondiju događati između 18. i 
21. svibnja, ovogodišnjaa će sportska manifestacija biti atraktivnija i bogatija sadržajima. 
 
Tako je, u namjeri da se u Polo arenu privuče što veći broj posjetitelja i znatiželjnika koji žele upoznati ovaj tzv. kraljevski sport cijena ulaznica je prihvatljivija. Dnevna ulaznica košta sto kuna, dok je trodnevna 250 kuna, a ulaznice će omogućiti gledanje utakmica između šest timova iz različitih dijelova svijeta kao i šezdesetak sportskih izdanja posebnih argentinskih konja.
 
Novost je i da će u pauzama između utakmica gledatelji imati prigodu vidjeti i nastupe na konjima, ali u zabavnim izdanjima. Naime, zaklada "Eilika Habsburg" pripremila je zabavni program koji uključuje raznolike akrobacije na konjima, individualno i u paru, uključujući različite skokove, okrete i ostale adrenalinske aktivnosti jahača.
 
Po uzoru na prošlogodišnje događanje, i ove će biti organizirana povorka konja, koja će startati od Polo arene i ići do Hotela Adriatic, no ovog puta "pojačana" pratnjom luksuznih limuzina i automobila marke Bentley. Novost je i takozvani " Hat Contest" na kojem će se kao simboli pola i elegancije birati najbolji šešir ili umetak za kosu. Vlasnici najboljih kreacija bit će nagrađeni luksuznim boravkom u novom Maistrinom hotelu s pet zvjezdica u Rovinju čije se otvorenje očekuje iduće godine. 
 
Osim toga, za sve sudionike i njihove goste, najbolji rovinjski restorani nudit će poseban meni po promotivnim cijenama. Podsjećamo, i na koncert bivšeg frontmena britanske grupe Spandau Ballet, Tonyja Hadleya, koji će u subotu otpjevati hitove poput "True" ili "Gold". Nakon koncerta zabava se nastavlja uz Luca Montecchija, jednog od najuspješnijih hrvatskih DJ-a. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)
 
 

Podijeli: Facebook Twiter