Robert Plant u pulskoj Areni!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nekadašnji frontman, pjevač i skladatelj kultnih Led Zeppelina i jedan od najboljih rock pjevača svih vremena, Robert Plant, stiže u Hrvatsku, te će održati koncert u pulskoj Areni 30. srpnja.

Ova glazbena ikona stiže sa svojim pratećim bendom Sensational Space Shifters, a koncert organiziraju NuCoast Concerts i Editus u suradnji sa LiveNationom.

Od 1980. godine, kada je Led Zeppelin prestao s radom nakon smrti bubnjara Johna Bonhama, Plant započinje svoje putovanje i nakon 35 godina traženja, dijeljenja i eksperimentiranja, za sobom ostavlja impresivan i bogat opus, 15 albuma i mnoštvo zanimljivih suradnji. Iz tog razdoblja valja izdvojiti album "Raising Sand" iz 2007. godine s bluegrass pjevačicom Alison Krauss te album "Band of Joy" iz 2010. godine s istoimenom pratećom grupom. Taj sjajan niz albuma nastavljen je novim studijskim albumom.

Svu energiju Plant je usmjerio na "elektronski začinjen" projekt s grupom Sensational Space Shifters, s kojima je snimio i svoj najnoviji album "Lullaby And ... The Ceaseless Roar".

Brojne hitove s tog albuma ali i njegovih uspješnica iz vremena Led Zeppelina poput "Whola Lotta Love", "Black Dog", "Rock'n'Roll", "Stairway to Heaven"… obožavatelji će konačno imati priliku čuti i vidjeti u pulskoj Areni, na jedinom koncertu velikoga Roberta Planta u ovom dijelu Europe.

Ulaznice su u prodaji od danas na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr, po cijeni od 330 kuna, 390 kuna i 430 kuna. (T. T.)


Podijeli: Facebook Twiter