Ramonesi i Oasis "pretvoreni" u vrtne patuljke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glazbeno-dizajnerski dvojac Andrew McDermid i Charlie Boyle izradio je Ramonese i Oasise kao vrtne patuljke (gnome) pod nazivima "Ranomes" i "Definitely Gnomey", piše Uncut. Dvojac je poznat po tome što je prošle godine izradio gnomsku verziju The Stone Rosesa - "Gnome Roses".

"Proveli smo cijelu prošlu godinu razmišljajući kako pretvoriti imena članova benda u njihove verzije vrtnih patuljaka. Nismo željeli pretjerati i napraviti "gnomsku" pogrešku. Ranomes je bio prirodan odabir za nas zato što su dovoljno prepoznatljivi i imaju karakterističan kultni izgled", rekao je glazbeni promotor i DJ Andrew McDermid. Vezano za patuljaste verzije Oasisa, rekao je da su "Definitely Gnomey" rođeni kako bi se živahnim manchesterskim rockerima omogućilo da dijele istu slavu kao i njihovi legendarni duplikati.

Istaknuo je da su znali da su se Liamu, Boneheadu (članovima Oasisa) i drugima svidjeli "Gnome Roses" tako da su poslali njihov set svima u bendu.

"Bonehead nam je čak nudio savjete kako koristiti društvene medije za najbolji učinak pa je tako savjetovao i da bi Gnome Roses trebali imati vlastiti Twitter račun", dodao je McDermid koji je 1994. bio na turneji s Oasisima kao član grupe Whiteout. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter