Prijave za koncert u sjećanje na KUD Idijote


U subotu 24. prosinca u klubu Uljanik će se održati jedinstvena koncertna večer koja bi uz sudjelovanje raznih glazbenih skupina trebala oživjeti koncertni duh jedne od najneprežaljenijih pulskih grupa svih vremena - KUD Idijota.

Nakon višegodišnjih brojnih upita krenulo se s pripremama koncertne večeri koja bi uz sudjelovanje raznih glazbenih skupina neovisno o stilskom izričaju, na jednome mjestu okupila sve u čijim srcima živi sjećanje na grupu KUD Idijoti, njihovu ostavštinu, bezvremenske numere te pulski izričaj kojega je ova grupa uz njima svojstvenu autentičnost izvela na najbolji mogući put, ističu organizatori iz kluba Uljanik. Stoga pozivaju sve koji bi željeli nastupiti i sudjelovati u ovome projektu, da se jave na [email protected].

KUD Idijoti su upravo za Božićne blagdane u klubu Uljanik održali niz nezaboravnih nastupa a kao grupa bili su i ostali simbolom grada Pule, odrastanja mnogih generacija, nezaboravnih priča i trenutaka te vječne inspiracije mnogih bivših te sadašnjih glazbenih skupina. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter