Poreč: Gustafi, Blondes i Gordan Gregurević za kraj

Gustafi (N. LAZAREVIĆ)
Gustafi (N. LAZAREVIĆ)

Bliži se kraj prvog porečkog Adventa koji je startao lani za sv. Nikolu, a zatvorit će se u nedjelju navečer, 8. siječnja, uz veliki koncert Porečana Gordana Gregurevića.

Program na Sveta Tri Kralja počinje popodne u 17.30 sati s dječjom predstavom Beffana koja će na zanimljiv način ispričati tu zaboravljenu istarsku tradiciju, dok će u 20 sati nastupiti majstori za fešte, grupa Gustafi. U subotu, opet u 17.30 sati, na redu je posljednje izdanje Adventskog cirkusa za djecu, a zatim će na adventskoj pozornici nastupiti bend The Blondes.

-Ponosan sam da je Poreč još jednom dokazao da je šampion hrvatskog turizma, jer je uz Zagreb bio najposjećenija destinacija u Hrvatskoj tijekom novogodišnjih praznika. Također, ponosan sam jer je  naš Advent bez dileme najbolji u Istri. Veliki broj gostiju, ali i svi naši Porečani, svojim prisustvom uljepšali su posljednje dane 2016. godine. Vesele me i brojni pozitivni komentari na program, kao i veliki broj ljudi na gradskim ulicama koji su proteklog vikenda uživali u lijepom vremenu, bogatom programu i tako veselo ušli u novu 2017. godinu, rekao je prigodom zatvaranja prvog Adventa zamjenik gradonačelnika Loris Peršurić.

Podsjećamo da su svi programi besplatni, pa tako i klizalište koje na Trgu Matije Gupca ostaje otvoreno do 15. siječnja, kada završavaju školski praznici. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter