Počinje 5. Rovinj Music Festival

Urban&4 nastupaju u subotu (M. MIJOŠEK)
Urban&4 nastupaju u subotu (M. MIJOŠEK)

Sutra navečer u 20.30 sati započinje peti RMF (Rovinj Music Festival). Riječ je o hrvatskom festivalu kreativnog glazbenog stvaralaštva na kojem mladi i neafirmirani bandovi i izvođači dobivaju jedinstvenu priliku prezentirati svoj rad publici, a samim tim dobiti i medijsku pozornost. Uz njih nastupaju već i dokazana imena hrvatske glazbene scene.

Prva večer bit će u znaku Urban&4, nakon čijeg će se nastupa predstaviti odabrani natjecatelji RMF-a - Hysteria iz Osijeka, Bad Mushrooms (Sesvete) te Post Coital Silence iz Zagreba.

Pozornicu, koja se nalazi u šatoru smještenom na gradskom trgu, prije riječkog kultnog banda, zagrijavat će Ferenac&Ćaćić (Popeye).

Odličan Elemental nastupit će nakon Twins Rocka i to druge večeri festivala kada će se publici predstaviti i polufinalisti We Stand United iz Labina, The Bills iz Rovinja i pulski Pokret otpora.

Koncerti Urban&4 i Elementala započinju u 21 sat, dok su nastupi polufinalista zakazani za 23 sata.

Kazalište Gandusio, i ove će godine biti blagdanski dnevni boravak za sve one željne istinskih diva i posebnih glasova. Ove će godine, u ponedjeljak, 30. prosinca, ugostiti pravu zvijezdu domaće scene - Radojku Šverko&Band, a koncert počinje u 20.30 sati.

No, ovim cjelovečernjim nastupom večer ne završava već se dobra muzika seli u šator gdje će publiku, od 22 sata zabavljati Night Express.

Ulaznice u pretprodaji za prve dvije večeri koštaju 50 kuna, a na dan koncerta 60 kuna. Valja istaknuti i da je natjecateljski dio RMF (od 23 sata) besplatan za posjetitelje. Ulaznice za koncert Radojke Šverko u kazalištu koštaju 100 kuna, a na dan koncerta 110 kuna. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter