Počeo 20. Croatia Bike Week

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Jučer je započeo 20. Croatia Bike Week odnosno Hrvatski tjedan motora koji će u organizaciji motokluba Twin Horn MC imati svoju kulminaciju u nastupom Gorana Bareta i Majki te velikim vatrometom u subotu na Monumentima. Neće izostati ni veliki defile motociklista kroz Pulu u subotu poslijepodne, no većina događaja će se zbivati od sutra na Monumentima.

Program je startao jučer koncertom Sister Soul & Blaxperts u Mimozi, nastavlja se danas Elvis Presley Showom na Portarati u 21.30 sati. Sutra će publiku na Monumentima u 21 sat zabavljati Muha, Veco & Company, a u četvrtak sviraju Rolling Stones Cover Band i Double Dose. U petak program počinje već u 18 sati akrobatskim showom Dejana Špoljara.

Koncertni dio se nastavlja od 21 sat kada nastupaju Steelhammer, Lynyrd Skynyrd Tribute, AC/DC Tribute i Delta Blues Gang. Mnoštvo događaja priprema se za subotu jer već se u 14 sati održava susret oldtimera, a u 16 kreće defile motociklista. Dejan Špoljar ponovo će se predstaviti moto akrobacijama u 17 sati nakon čega u 18 sati kreću moto igre. U 19 bit će održan izbor najboljeg prerađenog vozila. Svirke opet kreću u 20 sati Pink Floyd Guitar Showom. Twin Horn Band nastupa u 21 sat, a Goran Bare i Majke na pozornicu bi se trebali popeti u 23 sata.

Vatromet je na programu 50 minuta iza ponoći, a nakon njega održat će se Sexy Show. Zadnji bend nastupa u 1.30 i bit će to ZZ Top Tribute. Osim svirke bit će tu, kako najavljuju organizatori, ića i pića, štandova s bogatom ponudom, mehanički bik i druge stvari.

Ulaz i kampiranje je besplatno za sve koji dođu motociklom, dok će ostali za ulaznicu izdvojiti 50 kn. Ulaz se naplaćuje samo u petak i subotu, a ostale je dane besplatan za sve. Na Monumentima su osigurana parkirna mjesta za motocikle i automobile, a na ulazu će biti parkirana i taksi vozila.

S pulske rive na Monumente će voziti i brod i to svaki puni sat  od četvrtka u 19 sati do nedjelje u osam sati, a vraćat će se svakih sat vremena u 19.30, 20.30 itd. Mjesto polaska broda bit će na gradskoj rivi kraj ACI-ja odnosno "torte" kako je Puljani nazivaju te će biti označeno natpisom. Cijena vožnje u jednom smjeru koštat će 20 kuna. Informacije o vožnji brodom mogu se dobiti na telefone 098/548-919 i 092/1464-793. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter