Počela prodaja ulaznica za deveto izdanje Outlooka

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Nakon rujanskog Outlook festivala koji je u Puli okupio više od 14 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta, počelo je zagrijavanje za deveto izdanje ovog najvećeg europskog festivala bass glazbe i soundsystem kulture, koji će se održati od 1. do 4. rujna u Štinjanu, uz koncert otvaranja 31. kolovoza u pulskoj Areni. Imena prvih izvođača objavit će se u siječnju.

U prodaju je upravo pušten ograničen broj povoljnijih festivalskih ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i regije (Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova), a od ove godine kupovina povoljnijih ulaznica omogućena je i za državljane Slovačke, Rumunjske, Bugarske, Češke, Ukrajine, Litve, Estonije i Rusije.

Prvih 300 festivalskih ulaznica prodavat će se po cijeni od 660, a poslije po cijeni od 850 kuna. Ulaznice za koncert u Areni po cijeni od 240 kuna, kao i festivalske ulaznice, mogu se kupiti putem Entrio sistema te na pretprodajnim mjestima.

Za ovogodišnjeg Outlooka na 12 pozornica i 50-ak zabava na brodovima izmijenilo se više od 300 izvođača, od kojih su najpoznatiji bili hip-hop duo Run the Jewels, engleska grime atrakcija Boy Better Know, Kate Tempest, Beenie Man, David Rodigan, Noisia, Madlib…

Objavljen je i datum Dimensions festivala, koji će se ove godine, u jubilarnom petom izdanju održati u Štinjanu od 25. do 28. kolovoza, uz startni koncert 24. kolovoza u pulskom amfiteatru. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter