Petar Grašo sutra nastupa u pulskoj Areni

 Petar Grašo: Želimo publici priuštiti nezaboravan provod
Petar Grašo: Želimo publici priuštiti nezaboravan provod

Poznati splitski pjevač Petar Grašo održat će sutra koncert u pulskoj Areni, a na repertoaru sigurno neće izostati njegovi hitovi "Srce za vodiča", "Moje zlato", "Uvik isti". Jedan od najizvođenijih glazbenika u posljednjih 20 godina najavljuje za sutra veliki koncertni spektakl, a na pozornici u Puli pridružit
će mu se Tonči Huljić sa svojim bendom Madre Badessa.
Uoči koncerta Petar Grašo kaže: "Velika mi je želja bila nastupiti u jednoj od najljepših arena na svijetu. Nakon spektakla koji smo imali u splitskoj Areni, velik je izazov to nadmašiti, no imam veliko strahopoštovanje prema ovom amfiteatru, te zajedno s mojim timom naporno radim da publici uistinu priuštimo jedinstveni užitak i nezaboravan provod, a ovaj put sve pod vedrim nebom. Bit će to prava kruna 20 godina moje karijere".
Za nedavnog koncerta u Sloveniji podršku su mu, uz Huljića, pružili Danijela i Severina. Da je riječ o jednom od najtraženijih izvođača u regiji, potvrdili su rasprodani koncerti u Zagrebu, Ljubljani i Splitu, gdje je za Valentinovo nastupio pred više od 12.000 posjetitelja. Sada slijedi pulska Arena.

- Najveće svjetske veličine svirale su u ovom čarobnom prostoru i samim tim moja je obveza da održim koncert na najvišoj mogućoj razini. Želim da koncert u Areni Pula bude nezaboravan i za mene i za moju publiku, kaže Grašo. (Z. A.)

 


Podijeli: Facebook Twiter