Pet godina Prane: Po mjeri svake klijentice

Predstavljeni su noviteti francuske kozmetičke kuće Thalion (D. MEMEDOVIĆ)
Predstavljeni su noviteti francuske kozmetičke kuće Thalion (D. MEMEDOVIĆ)

U povodu pete godišnjice postojanja i rada, danas je u Centru ljepote i zdravlja Prana na Verudeli, organiziran Dan otvorenih vrata. Pritom su predstavljeni noviteti koji su postali dio Prane u posljednjih godinu dana te usluge partnera.

- Posjetitelji su mogli čuti o kozmetičkim novitetima francuske kozmetičke kuće Thalion te prošetati centrom i saznati sve o mini wellnessu s kadom od sibirskog cedra, razgledati novouređeni prostor fito-bara koji nudi posebne ruske čajeve i zdrave koktele od voća i povrća, čuti o novoj tehnici čišćenja lica bez parenja te razgledati frizerski salon Style 4U u sklopu centra, rekla je Slavica Turčinov Marinković, kozmetologinja u Prani.

Proizvode Thaliona predstavila je brend menadžerica Helena Valčić, dok je vlasnica prane Tatiana Viktorov istaknula zadovoljstvo razvojem centra u proteklih pet godina.

- Zadovoljna sam dosadašnjim radom i duboko se nadam da su Puljani zadovoljni kvalitetom usluge i stručnim djelatnicama koje znaju svoj posao, ali se kontinuirano i usavršavaju. Osim toga, nudimo svjetski poznatu kozmetiku, a svakom klijentu pristupamo individualno. Dakle, činimo sve da nam se opet vrate. U ovim pet godina to smo i postigli, a ja sam jako ponosna na ovakvu Pranu, sve što je postala, kao i na svoje djelatnike, rekla je Tatiana Viktorov. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter