Oliver i Gibonni sutra u Areni

Oliver i Gibonni (M. MIJOŠEK)
Oliver i Gibonni (M. MIJOŠEK)

Zlatan Stipišić Gibonni i Oliver Dragojević vraćaju se u subotu u 21 sat na poznat teren, u pulsku Arenu. Oliver i Gibonni dolaze u Pulu promovirati novi, zajednički album "Familija" koji su objavili za Aquarius Records a da su odabrali pravo mjesto pokazuje i to da su karte rasprodane.

I jednom i drugom bit će to povratak među svoje, prostor u kojem su već nekoliko puta nastupili i uvijek ga napunili. Neće to biti prvi put da njih dvojica zajedno dolaze ali je ovo prvi put da promoviraju album koji su zajednički, ravnopravno snimili i objavili ga kao Oliver & Gibonni. Oliver i Gibonni za svoju publiku pripremaju pravi vatromet emocija, uz pjesme s novog albuma i niz drugih pjesama uz koje su odrastale brojne generacije.

„Familija“ je najavljena pjesmama "Onako, od oka" i "Gdje to piše", koje su već tjednima među najemitiranijim radijskim singlovima.

Nakon pulske Arene, gdje su posljednji put zajedno održali koncert 2007., dvojica prijatelja pjevat će tamo odakle je cijela glazbena priča i krenula - u Splitu, u Spaladium Areni 7. listopada. "Familija" potom 29. listopada stiže u Arenu Varaždin, a 5. studenog bit će gosti osječke dvorane Gradski vrt. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter