Novigrad: Cruise Fashion Show otvorila Ana Rucner

Dojmljiva Ana Rucner
Dojmljiva Ana Rucner

Sugestivni ambijent marine i hotela Nautica, s pogledom na novigradsku povijesnu jezgru, bio je savršena kulisa za sinoćnji Cruise Fashion Show, koji je okupio vodeće hrvatske, bosanske i srpske modne dizajnere te poznate brandove kupaćih kostima obogativši tako novim i svježim sadržajem turističku ponudu Novigrada i Istre. Veliko je iznenađenje bilo otvorenje manifestacije s mora - violončelistica Ana Rucner, u svojoj scenski dotjeranoj maniri, svirala je na jahti "Carminu Buranu" Carla Orffa. Glazbenica je i sama bila odjevena u jednu od prezentiranih kreacija mlade Dubrovčanke Andree Zvono. Lepršave i šarene haljine i druge ljetne oprave te kupaće kostime predstavili su i Ivica Skoko, Martina Felja, austrijski Palmers, Ena Popov i Ado Karisik.

Modele su nosile profesionalne manekenke, među kojima se posebno isticala Antea Kodžoman, a show je vodila TV publici dobro poznata Tina Katanić, voditeljica i pobjednica, u paru s Markom Toljom, posljednjeg izdanja emisije "Zvijezde pjevaju".

Crvenim su tepihom, osim brojne domaće publike i gostiju Nautice, među kojom su bili gospodarstvenici, pripadnici kulturnih i političkih krugova, u obaveznom black & white dress codeu prošetala i poznata lica hrvatske javne scene, poput kazališnog redatelja i umjetničkog ravnatelja Međunarodnog festivala komornog teatra Zlatni lav Damira Zlatara Freya, pjevačice Alke Vujice, glumaca Nele Kocsis i Duška Modrinića, poduzetnice Snježane Mehun te boksača i bivšeg svjetskog prvaka Stipe Drviša. Tijekom večeri su im se pridružili i gradonačelnici Novigrada Anteo Milos i slovenske općine Laško Frnanc Zdolšek. Svi su oni uživali u ugodnoj modnoj i glazbenoj večeri, uz plesnu glazbu po izboru DJ Davida Legovića te poznata istarska vina i meni od četiri slijeda na bazi delikatesnog mesa od boškarina, s potpisom kulinarskog majstora i glavnog chefa restorana Navigare Ivana Jušta. (Kristina FLEGAR; snimio Domagoj BIONDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter