Nola: Jedino što je bitno je da smo sada i ovdje


Početkom proljeća, grupa Nola predstavila je novu pjesmu "Drukčije". Pjesma se već u prvom tjednu emitiranja našla u samom vrhu top lista radijskih postaja.

Za pjesmu je snimljen i video spot koji je režirao Branko Pašić Bane, filmski umjetnik i dobitnik nagrade Oktavijan za režiju video spota pjesme "Snijeg" grupe Detour. U glavnoj ulozi u spotu pojavljuje se Saša Marković, mlada i talentirana članica Dramskog studija Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula. Spot je sniman u Istri - od Lupoglava na sjeveru, preko Pazina, Bala i Pule sve do Kamenjaka, a kako to izgleda može se vidjeti na adresi https://www.youtube.com/watch?v=RskRv7oQH94.

Na pjesmi "Drukčije" uz Gabi i Marijana iz Nole, radio je cijeli niz poznatih glazbenika kao što su Dušan Kranjc (2Cellos), Hrvoje Šćulac (Quasarr), Matko Botić (My buddy moose), Carlos Fagin iz Argentine, Allan Skrobe iz Švedske, Dean Vitasović, Ognjen Jovanović, Olja Dešić, Ana Kučan, Nikol Ćaćić (NLV), Goran Farkaš (Veja), Tatiana Giorgi, Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula i zbor Josip Kaplan iz Rijeke.

Bend će večeras u 22 sata nastupiti u Umagu u caffe baru Buoni amici, a što sve grupa Nola još priprema ukratko nam je ispričala pjevačica Gabrijela Galant Jelenić koja uz Marijana Jelenića čini "kičmu" ovog benda.

U fazi stvaranja

- Osim pjesme "Drukčije" i spota za nju, pripremate li još nešto?

- Da. U studiju smo i pripremamo nove stvari…

- Novi album?

- Da, pretpostavljam da će sve to biti na novom albumu. Plan je skupiti cijeli materijal i onda kada sve to napravimo, objaviti album.

- Koliko pjesama za sada imate?

- Trenutno smo u fazi stvaranja i neke su praktički gotove. Prije nego što smo ovu pjesmu objavili razmišljali smo da odaberemo neku drugu koju smo zgotovili. A neke se tek stvaraju u smislu da imaju tekst ali nemaju muziku ili obrnuto. (M. RADIĆ)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU
 

 


Podijeli: Facebook Twiter