Ništa od mirenja Severine i Popovića

(CROPIX)
(CROPIX)

Nema dogovora, ni nagodbe, ni mirenja gotovo u glas potvrdili su to jučer odvjetnici srbijanskog poduzetnika Milana Popovića i njegove bivše partnerice, hrvatske pjevačice Severine Vučković na početku postupka pokrenutog zbog tužbe kojom Popović od Severine, te njezinog menadžera Tomislava Petrovića i njegove tvrtke Motivo traži povrat 308 tisuća eura.

Riječ je o novcu što ga je, kako stoji u tužbi, isplaćivao na Petrovićev zahtjev i to za snimanje spotova, plaćanje poreza te ostalih Severininih poslovnih obveza.

- Osporavamo autentičnost tih bankovnih izvoda, tim više što na njima piše "materijalna pomoć". Tražimo originale, rekao je Dario Budimir, odvjetnik koji u ovom procesu zastupa Severinu. Tražio je da se odmah na početku utvrdi jesu li Severina i Popović bili u izvanbračnoj zajednici, najavljujući da će za to dostaviti i videodokaze.

Tih 308 tisuća eura odnosi se isključivo na plaćanja što ih je tražio Severinin menadžer. Popovićevi odvjetnici Gorana i Veljko Miljević naglasili su kako srbijanski poduzetnik ne potražuje ni alimentaciju ni darove od Severine.

- Tuženi su i Severina i Popović i njegova tvrtka jer ne znamo na koji je način novac među njima podijeljen, objasnio je odvjetnik Miljević koji za sada nije reagirao na optužbu Severininog odvjetnika da Popovićeva strana manipulira ovim slučajem u javnosti.

Ni Popović ni Severina ni Petrović nisu se jučer pojavili na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. (A. R. K. )


Podijeli: Facebook Twiter