Night Express obradio "Djevojku broj osam"

Night Express na snimanju spota (N. PAVLAKOVIĆ)
Night Express na snimanju spota (N. PAVLAKOVIĆ)

Nesvakidašnji prizor - "rasplesani autobus" javnog gradskog prijevoza Pulaprometa - privlačio je ovaj tjedan znatiželjne poglede Puljana. Za sve su bili zaslužni dečki iz pulskog benda Night Express, kojima je Pulapromet ustupio jedno od svojih vozila, za potrebe snimanja spota. Ovaj je put Night Express snimio obradu hita legendarnih Atomaca "Djevojka broj osam", koja se u zadnje vrijeme opet vrti na radijskim postajama. Pjesmu Bruna Langera i Boška Obradovića Night Express je obradio na svoj, prepoznatljiv način.

Dvodnevno snimanje realizirano je u suradnji sa MedVid produkcijom. Kristijan Burlović je režirao spot, Igor Burlović je bio iza kamere a Ivan Štifanić će raditi na njegovoj montaži.

- Znatiželjnih pogleda prolaznika i poskakivanja autobusa sigurno ne bi bilo bez zgodnih, rasplesanih djevojaka, no za sigurnu vožnju pobrinuo se iskusni vozač Marko Stari, koji je pored vozačkog pokazao i zavidan glumački talent, ističu iz Night Expressa i naglašavaju da se snimalo i u srijedu u pulskom caffe baru Mimoza. Tu su snimljeni i kadrovi s "djevojkom broj osam", Ninom Merklin. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter