Neuništivi Mišo oduševio publiku

Mate Mišo Kovač (A. DAGOSTIN)
Mate Mišo Kovač (A. DAGOSTIN)

Žminjski je šator smješten na sajmištu u subotu navečer odjekivao stihovima legendarnog Miše Mate Kovača, a publika je mahom bila oduševljena njegovim nastupom.

Doista, malo bi tko rekao da Mišo i u 75. godini života još uvijek može razvaliti jedan takav koncert, podsjetiti publiku na svoje brojne hitove iz sedamdesetih i osamdesetih te natjerati sve prisutne u šatoru da zajedno zapjevaju pjesme kao što su "Ostala si uvijek ista", "Svi pjevaju, ja ne čujem", "Sutra mi sude", "Drugi joj raspliće kosu, a ja je volim", "Još i danas teku suze jedne žene", "Dalmacija u mom oku"... Iako je koncert bio najavljen u 22 sata, publika se za nastup neuništivog šibenskog pjevača morala strpjeti do jedanaest i pol, ali kada je "najprodavaniji pjevač svih vremena" stao na pozornicu oduševljenja nije manjkalo.

Istarska publika zaista cijeni njegove emotivne pjesme mediteranskog odnosno dalmatinskog melosa, a prema starosti publike može se kazati da je Mišo popularan posebice kod starijih, ali i mlađih generacija. U grijanom je šatoru nastupila i kćerka Ivana Kovač, a koncert je održan u sklopu adventskog programa žminjske diskoteke "The Bar". (A. D.)


Podijeli: Facebook Twiter