Neno Belan zabavio Pazinjane

(M. R.)
(M. R.)

Na središnjem pazinskom trgu održan je prvi Božićni koncert na otvorenom. Nastup Nene Belana & grupe Fiumens pratio je veliki broj posjetitelja iz raznih krajeva Istre. Program je započeo u 20 sati nastupom mladih pjevačka Nike Matijašić i Ane Drndić, a potom je nastupio školski bend Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile u Pazinu. Nakon njih na pozornicu se popeo Belan s Fiumensima koji je publiku zabavljao do iza 23 sata, od tada pa do ponoći glazbu je birao DJ.

Niskom hitova skladanih tijekom tridesetak godina duge, bogate i uspješne karijere Belan je razgalio srca okupljenih koji su uz dobru glazbu, kuhano vino ili neko drugo piće proslavili Božić. Uz uzajamne čestitke publika je oduševljeno pratila Belana, a on se po nebrojeni put pokazao kao izuzetan zabavljač i autor čije pjesme svi znaju.

Stoga je pazinski Božićni koncert bio pun pogodak, vrijedno je spomenuti organizaciju u kojoj su uz Grad Pazin sudjelovali i pazinski ugostitelji: Magnus, Gema, Jano, Dub-light Sax, Pazinska kavana, M-caffe, Epolon, Pod lipom, i Buffet Bunker. Oni su se ove godine po prvi puta udružili kako bi posjetiteljima Pazina ponudili neki drugačiji sadržaj i u tomu su po broju i reakcijama posjetitelja uspjeli. (M. R.)


Podijeli: Facebook Twiter