Najbolja debitantica Lucija Stipanović iz Kostrene

Lucija Stipanović (IZVOR: melodijekvarnera.hr)
Lucija Stipanović (IZVOR: melodijekvarnera.hr)

Tradicionalni festival mladih pjevačkih talenata "All you need is love" u petak navečer u velikoj dvorani pazinskog Spomen doma u svom prvom "punoljetnom" izdanju okupio je 19 mladih glazbenih nada s područja Istre i Kvarnera.

Kako je u samom uvodu lijepe glazbeni večeri kazao voditelj festivala Alan Poropat za osamnaesto izdanje festivala odlučili su se na promjenu, te su po prvi puta pozvali mlade pjevače izvan Istarske županije s čime su, mora se priznati dobili na dodatnoj kvaliteti. I sama pobjednica ovogodišnjeg festivala - debitantica Lucija Stipanović, koja je nastupila s pjesmom "Life like a phoenix" dolazi iz Primorsko-goranske županije, točnije iz Kostrene. Drugu nagradu dobila je Natali Radovčić iz Žbandaja koja je nastupila s pjesmom "Onaj dan", dok su treću nagradu podijelili Dominik Draguzet iz Barbana s pjesmom "L'esenziale" i Romina Peti iz Labina s pjesmom "Vučica". Stručni žiri u sastavu Marica Ursić (predsjednica), Iva Gortan, Mateo Pilat, Oliver Pastorčić i Josipa Jerković dodijelio je još dvije nagrade. Za najbolju debitanticu odabrana je Karla Pupis iz Jušići koja je nastupila s pjesmom "Hero", a za najbolju interpretaciju pjesme Anja Fakin iz Pazina za pjesmu "Colors of the wind".

U uvodnom dijelu pazinskoj publici ponovno se pjesmom obratio lanjski festivalski pobjednik Rafael Santaleza, dok su prigodnim programom večer obogatili Pazinske mažoretkinje iz studija "The Spirit", plesna grupa Roxy dance, Dinela Kazalac, Kristina Lubiana, Mateo Pilat, Lana Končarević i Sandi Bibulić. U natjecateljskom dijelu još su nastupili: Nicole Nastić, Gabrijela Antonac, Antea Hrelja, Natali Polić, Noemi Rojnić, Karla Havić, Lea Belaić, Laura Miljanić, Lara Radović, Elena Naperotić, Nicole Živolić, Leonarda Lisjak i Erika Belle.

Festival su organizirali pazinsko Pučko otvoreno učilište i buzetska udruga Mali veliki mikrofon, dok je pokrovitelj bila Istarska županija. (A. DAGOSTIN)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter