Nagrade pulskim plesačima Noi Sardoz i Devinu Juraju

Prvo mjesto u kategoriji street/jazz Noa i Devin su osvojili s koreografijom "Don't let me down"
Prvo mjesto u kategoriji street/jazz Noa i Devin su osvojili s koreografijom "Don't let me down"

Mladi pulski plesači 16-godišnji Devin Juraj i 17-godišnja Noa Sardoz vratili su se u Pulu s izvrsnim rezultatima iz Beča gdje su proteklog vikenda s još oko dvije tisuće natjecatelja sudjelovali na međunarodnom plesnom natjecanju "Open Dance Festival Vienna". Čak dva prva mjesta, Noa i Devin su osvojili kao duo juniora u kategoriji street/jazz s Jurajevom koreografijom "Don't let me down" i kategoriji street style s Jurajevom koreografijom "Ha Ha Ha".

Izuzetno ponosan

Devin se natjecao i u drugim kategorijama. Tako je kao solo junior plesač osvojio tri prva mjesta u tri kategorije: Street style s koreografijom "I don't wanna live forever", u kategoriji Hop style s koreografijom "Suspect", te u kategoriji Open, s koreografijom "School system". Za sva tri prva mjesta koreografiju je osmislio sam Devin dok se s koreografijom Puljanke i voditeljice Sanele Ivančić u kategoriji suvremeni ples plasirao na deveto mjesto. Devin je izuzetno ponosan na osvojeno deveto mjesto jer je to jedna od težih kategorija na međunarodnim natjecanjima, a on je ovaj stil počeo tek nedavno vježbati.

Uspješan duo

Srednjoškolci Noa Sardoz i Devin Juraj godinama se bave plesom pri pulskoj plesnoj skupini Sense and Dance, a pod vodstvom Sanele Ivančić nastupaju kao duo već dvije godine i postižu odlične rezultate.

Devin Juraj široj je javnosti u Hrvatskoj poznat po sudjelovanju u prošlogodišnjem Supertalentu gdje je kao jedan od najmlađih natjecatelja, 15-godišnjak, stigao do polufinala i sve oduševio svojim iznimnim plesnim nastupima i osobnošću. Njega i Nou spojila je zajednička ljubav prema plesu, a sretna okolnost njihova uspjeha je i činjenica da oboje žive u Pješčanoj uvali gdje smišljaju i uvježbavaju koreografije. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter