Motus u Monteparadisu, uz njemački i pulski punk i hardcore

Motus
Motus

Veterani zagrebačke hardcore punk scene Motus Vita Est nastupit će sutra u Monteparadiso klubu u podzemlju Rojca, a prije njih svirat će pulski Product of the Past i Almost Equal iz njemačkog Braunschweiga.

Motus uskoro slavi 30 godina snimanja prvog dema početkom sljedeće godine (3. siječnja 1988.), a iza sebe imaju i albume "Everything is Disco But Hardcore" (1989.), "Cogito aude" (Sacro Egoismo, 1990.), "Nasred puta" (Fast & Strong, 1995.), "Razlike" (1998.), "Psi" (Zvuk Močvare, 2004.) i "Mašina" (PDV, 2015.). Motus je inače nastupio 2014. godine na 22. Monteparadiso Hardcore Punk Festivalu, a u međuvremenu su nastupali po Europi

Product of the Past je pulski punk rock/hardcore trio u kojem sviraju dečki koji su (bili) aktivni i u drugim pulskim bendovima - Aimless Arrow, Sick Crap, Dispossessed, a mogli su se čuti u više navrata na koncertima u Fažani i u podzemlju Rojca.

Almost Equal su ušli u sutrašnji koncertni program u zadnji trenutak jer im je otpao jedan datum na turneji. Za sebe kažu da sviraju 'antifascist veg(etari)an hardcorepunk'. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter