Mortal Kombat, Piknik/Horor Piknik i Po' Metra u Puli

Beogradska grupa Mortal kombat
Beogradska grupa Mortal kombat

Pod nazivom "Me(n)talni Kupus" u Hotelu Pula u petak nastupaju beogradski punk metalci Mortal Kombat u sklopu svoje mini turneje po Srbiji i Hrvatskoj, novosadski metal komedijaši Piknik/Horor Piknik i prvi i jedini Ča metalci Po' Metra Crijeva iz Rijeke koji ovim koncertom najavljuju novi materijal.

Mortal kombat kombinira punk i metal s provokativnim tekstovima. Bend je osnovan 2009., a objavili su tri studijska albuma i jedan album uživo. Na koncertima promoviraju svoj treći studijski album "Besprekorna pobeda" koji su objavili za izdavačku kuću Menart, a album se može besplatno preuzeti na službenoj internet prezentaciji benda www.mortalkombatbend.com.

Horor Piknik/Piknik je zapravo jedna te ista ekipa, ali je Horor Piknik obrađuje stari thrash metal, dok Piknik svoju glazbu opisuje kao "social comedy, hard core, metal, industrial i electro-circus". Piknik je nastao 1995. i izdali su dva albuma.

Po' Metra Crijeva je sastav koji od 2003. godine inspiraciju crpi iz istarskih legendi, mitova i priča, a glazbu radi pod utjecajem istarske ljestvice i death metala a sprema novi album i spot.

Ulaznice su dostupne u pulskom Rock baru Mimoza i trgovini Freak Out po cijeni od 55/65 kn, dok je cijena ulaznice na dan koncerta 80 kn.

Vrata Hotela Pula otvaraju se u 22 sata, a nastup počinje točno u 23 sata. Koncert organizira Incognito Agency iz Pule. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter