Morosin, Belan, Krajcar… za Kuću svjetla

Nastupit će i Neno Belan
Nastupit će i Neno Belan

Sutra, 22. siječnja s početkom u 20 sati u Istarskom narodnom kazalištu održat će se "Večer romantičara" u kojoj će nastupiti Radojka Šverko, klapa Teranke i Pinguentum, zbor Zaro senior, Franko Krajcar i Indivia, Livio Morosin, Neno Belan, Delta blues, Bruno Krajcar, Vedran Šilipetar i Dina Rizvić. Cijena ulaznice je 50 kuna, a sav prihod namijenjen je Udruzi slijepih Istarske županije za završetak izgradnje Kuće svjetla u edukacijsko-rehabilitacijskom centru slijepih Istre Cukrići te Ligi protiv raka Pula za opremanje onkologije pulske Opće bolnice. Pomoć u prikupljanju novčanih sredstava, osim kupnje ulaznica, već traje, i svi koji to žele, mogu to učiniti i putem telefona 060/988-988 (cijena poziva je 6,25 kuna s PDV-om).

Večer romantičara

S "Večeri romantičara" zapravo počinje humanitarna akcija "Kad bi svi" koju organizira istoimena udruga u suradnji s udrugom slijepih IŽ i Ligom protiv raka Pula te partnerskim organizacijama, a pod pokroviteljstvom Grada Pule i Istarske županije. Akcija će trajati do nedjelje 25. siječnja, a ponudit će niz događanja i koncerata na različitim lokacijama - Domu sportova Mate Parlov i hotelu Pula. Nakon "Večeri romantičara", u petak, 23. siječnja, u hotel Puli će se od 20 sati održati "Večer prijatelja", i to za sponzore, donatore i prijatelje akcije na koju je ulaz besplatan, a nastupit će Fun box band iz Žminja, KUD Dvigrad iz Kanfanara te Trio Cukrić. U večernjim satima tog dana održat će se disko večer za mlade.

Svi bi haklali

Program trećeg dana akcije, u subotu 24. siječnja, održat će se u Domu sportova pod nazivom "Pravi urlik" na kojem se očekuje nastup mnogobrojnih izvođača - Gustafi, Alen Vitasović, Livio Morosin s bendom, Šajeta i bend, Saša 21, Neno Belan, Baltazar bend, Messerschmit, Dogma, Šćike, Grupa 052, Alen Brentini and seks tension te brojna druga iznenađenja. Ulaz je 50 kuna. Nadalje, dan kasnije, u nedjelju 25. siječnja u jutarnjim satima, u Domu sportova održat će se program "Kad bi svi mali" na kojem će nastupiti i sudjelovati više od 700 sudionika. Program će tako održati Darko Janež, Mići Zaro, Zbor Zaro, mažoretkinje, OKUD Istra, Koturaljkaški klub Uljanik, Gazele, mini rukometaši, vrtići i ostali. Cijena ulaznice na ovu manifestaciju je 20 kuna. U poslijepodnevnim satima održat će se i manifestacija "Kad bi svi haklali". (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter