Lepa Brena ozlijedila se u Novom Vinodolskom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Potpuno razumijem vaš posao i zanimanje zbog događaja koji je vezan za zdravstveno stanje moje supruge, ali ću vam samo kratko reći da je dobro. Nije nastradala u prometnoj nesreći već se spotakla i pala jutros nakon doručka, i to u resortu u Novom Vinodolskom gdje smo odsjeli nekoliko dana, kratko nam je rekao Slobodan Živojinović, suprug srpske pjevačice Lepe Brene  koja je oko 11 sati u njegovoj pratnji stigla u Kliniku za ortopediju u Lovran zbog sumnje da je zadobila prijelom ruku prilikom pada.

– Imam samo riječi hvale za cjelokupno osoblje ove bolnice, od ravnatelja Šestana do sestara i liječnika. Doista sam ugodno iznenađen profesionalnošću  i radom  u ovoj Klinici. Točno je da ćemo morati otkazati put u Makarsku gdje je moja supruga trebala održati koncert, ali neka je ovo svo zlo, dodao je Živojinović, ipak se malo na kraju opsustivši u razgovoru.

- Planovi za ovo ljeto ipak će se nešto izmijeniti, važno je da se moja supruga oporavi, uostalom, bitno je i kako će se fizički  osjećati, a onda ćemo planirati korak po korak, u svakom slučaju, pridržavat ćemo se savjeta i uputa koje bude odredio liječnik, nadodao je Živojinović premda mu se na licu čitala zabrinutost.

Obitelj Živojinović potvrdila je da će folk zvijezda biti zadržana na liječenju u Ortopedskoj klinici Lovran.

Kako je priopćila obitelj poznate pjevačice, "brzom intervencijom hrvatskih liječnika i susretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva slomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta kirurškoj intervenciji".

"Međutim, kako je Lepa Brena ranije imala zdravstevnih problema s trombom, tim liječnika je odlučio sačekati jutro, kako bi se INR spustio u mjeri koja će zadovoljiti kiruršku intervenciju i tada poduzeti operativne mjere", priopćila je obitelj.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se osjeća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje spomenute klinike, stoji u priopćenju.

Do daljnjeg, zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću bit će odgođeni, potvrdila je obitelj slavne pjevačice. (S. KLEVA/NL)


Podijeli: Facebook Twiter