Leonarda Čunko iz Zagreba Miss hostesa ATP Umaga

Leonarda Čunko Miss hostesa (M. MIJOŠEK)
Leonarda Čunko Miss hostesa (M. MIJOŠEK)

Leonardu Čunko iz Zagreba je nakon nekoliko šetnji modnom pistom, među 12 hostesa koje su završile u finalu, izabrao stručni žiri koji je imao podosta težak zadatak s obzirom na jaku konkurenciju. "Jako sam sretna zbog titule Miss hostesa, posebno zato što sam prvi put na turniru. Konkurencija je bila jaka, sve cure su bile favoriti, a najvažnije je da smo se dobro zabavile", kazala je nova misica koja je nedavno Leonarda završila ekonomsku školu. U umašku se sportsku manifestaciju dobro uklopila s obzirom na to da se bavi plesom, rukometom i gimnastikom. Želja joj je postati osobna trenerica i otvoriti vlastitu teretanu, kazala je.

Za njenu prvu pratilju odabrana je 18-godišnja Natalia Modrić, učenica Prve sušačke gimnazije u Rijeci koja već dugi niz godina trenira karate, dok je druga pratilja njena vršnjakinja Renata Krulčić iz Pazina, maturantica pazinske Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, koja planira na godinu upisati medicinu. Miss fotogeničnosti je 22-godišnja Zagrepčanka Marija Maras, studentica psihologije na Hrvatskim studijima, inače aktivna volonterka.

Tijekom priredbe koju su vodili Mila Horvat i Robert Anić brojna je publika glasno navijala za svoje miljenice, posebice Istranke16-godišnju Jelenu Bošnjak iz Umaga te 20-godišnje Laure Franković iz Buja. Spomenimo kao zanimljivost da je u konkurenciji bila Kineskinja sa zagrebačkom adresom Xiaodan Zhan. Uslijedio je zabavni program na kojem je nastupio Luka Nižetić s bendom, dok je u Loungeu publiku prethodno zabavljala pulska Nola. (S. B. I.; snimio M. MIJOŠEK)

 


Podijeli: Facebook Twiter