Labin: U nedjelju zatvorena cesta zbog koncerta i stunt showa

Moto stunt show Dejana Špoljara T. TIDIĆ)
Moto stunt show Dejana Špoljara T. TIDIĆ)

Ovog vikenda, u samom centru Labina, održat će se poseban događaj pod imenom Moto & Rock Weekend. Riječ je o projektu kojeg zajedno organiziraju Moto shop Lavado i Rock Caffe Labin. Trajat će tri dana, a cilj mu je, osim zabave, i edukacija te priprema motorista za novu sezonu koja je počela s toplijim vremenom i traje sve do kraja jeseni.

Sve je počelo u petak u labinskom Rock Caffeu prezentacijom moto putopisa Damira Pintareka Pinte, inače novinara Moto Pulsa.

U subotu će pak u Rock Caffeu Labin nastupiti pulski blues rock bend Double Dose s gostima, a početak koncerta je oko 22.30 sati.

Nedjelja 30. travnja, centralni je dan ove manifestacije, a sve počinje već u 11 sati koncertom pulske rock cover grupe CherryBombz na krovu labinskog Rock Caffea i moto stunt showom najpoznatijeg hrvatskog akrobata na motoru, Dejana Špoljara. Uz koncert i atraktivni program, Moto Shop Lavado organizirat će i natjecanje u sporoj vožnji s bogatim nagradama, dok će edukativni dio programa imati i Crveni križ Labin koji će, između ostalog, demonstrirati kako pomoći na cesti unesrećenima. MUP HR će također imati svoj štand s edukativnim materijalima.

Ovaj događaj rezultat je suradnje Moto Shopa, Rock Caffea Labin, Grada Labina te brojnih labinskih zaljubljenika u motore u namjeri da se kroz edukaciju i zabavu probudi svijest ponašanja na cesti, kako samih motociklista tako i svih ostalih sudionika u prometu.

Ulaznice se ne naplaćuju i pozvani su svi ljubitelj motocikla, rock n`rolla i dobre zabave.

Obavijest stanarima

Moto & Rock Weekend će se održati ovog vikenda u samom centru Labina s naglaskom da će se glavna događanja održati u nedjelju kada će i biti zatvorena cesta od Rock Caffea do caffe bara Formula za potrebe stunt showa te parkiranje motocikla. Organizatori mole stanare za strpljenje i razumijevanje te da koriste alternativna parkirališta u periodu od 10 do 16 sati ove nedjelje. (A. ŠĆULAC)


Podijeli: Facebook Twiter