Kreativna večer Zarovaca

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Zaključujući glazbenu školsku godinu i najavljujući novu koja počinje početkom rujna, 250 članova svih zborova i plesnih skupina pulskog Studija za stvaralačke aktivnosti mladih Zaro preksinoć se na Bunarini, pod ravnanjem i u režiji voditeljice Linde Milani, predstavilo bogatim dvosatnim pjevačkim i plesnim programom, a događaj su uveličali i ronioci kluba Uljanik koji su u neposrednoj blizini pozornice bili morski čuvari Zarovaca.

Zahvaljujući uvjerljivim pjevačkim, ali i glumačkim izvedbama članice Zaro Seniora Larise Ivančić i njenih suradnica Nike i Paole, dijelom je ova glazbena večer bila i putovanje kroz naslovne pjesme poznatih Disneyevih animiranih filmova, od skladbe "Part of Your World" iz filma "Male sirene" do omiljene "The Bare Necessieties" iz "Knjige o džungli". Nadahnuto su i odrasli iz Zaro Seniora otpjevali "Ljepoticu i zvijer", a posebno "Strangers like me" iz "Tarzana".

Od uvodne pjesme "Kako je lip moj grad", preko Milottijeve "Sunce ima dva barkuna" do zajedničke završne "Sing", 250 djece i mladih članova Zbora Mići Zaro, Zbora Zaro, Zaro XL i Zaro Senior, uvježbano su i srčano izveli raznovrstan repertoar.

Publika je posebno pljeskom nagradila brojne sugestivne plesne izvedbe članica plesnih skupina Zaro, čije su lepršave, kreativne koreografije i šareni kostimi oplemenili točke "Zemlja", "Zrak", "Vatra" i "Kiša".

Najmlađi, Mići Zaro, uvijek najdraži publici, otpjevali su nesputano "Malu priču", "Čega sve u šumi ima", "Pužić Janko", "Orkestar" , "Resopla el viento". Ovu kreativnu večer glazbe i plesa producirao je Studio Zaro i njegova voditeljica Linda Milani. (Z. ANGELESKI, snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter