Kolekcija koja slavi žene, ambiciozne, krhke, odvažne

Anja Stehlik
Anja Stehlik

Modna dizajnerica Anja Stehlik, nositeljica brenda Stehlik by Anja Stehlik, sprema spektakularni modni event naziva Stehlik Fashion Show koji će se održati u subotu u 20 sati u Svetim srcima kada će predstaviti kolekciju proljeće/ljeto 2015. radnog naziva La femme. Ulaz je besplatan, program će voditi Jadranka Nišević i glumica Helena Minić Matanić ,dok će publiku zabaviti bend The Frajle a cure iz benda će nositi Stehlik kreacije proljeće/ljeto 2015.

Ova manifestacija je prvo izdanje imala prošle godine, a sve što se dešava iza kulisa bit će snimljeno na videu u produkciji Castora i prezentirano na reviji. Svi oni koji ne stignu ući u Sveta srca moći će gledati prijenos u Old city baru gdje će se održati i after party revije.

Brend Stehlik u svojoj novoj kolekciji slavi žene, ambiciozne, krhke, urbane i odvažne dame. Stehlik je odabrala tri varijante - casual, svečanu i dnevnu. Kolekcija se sastoji od niza iznimno nosivih modela s naglaskom na kožnim detaljima, raskošnim čipkama, resicama, manžetama te zemljanim tonovima od smaragdno zelene, zagasito ljubičaste i neizostavne crne. Haljine s naglašenim strukom, asimetrični krojevi, posvećenost detaljima i novim siluetama samo su dio ove kolekcije kojom se želi predstaviti nova Stehlik žena koja će se osjećati zavodljivo, odvažno i nesputano. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter