Journal.hr - priča za one koji vole život


Na hrvatskom portalskom nebu lansiran je još jedan dnevni, bogati, aktualni, zabavni lifestayl portal - Journal.hr  ili, kako kaže njegova osnivačica Iva Balaban, "online platforma koja svakom urbanom pojedincu donosi inspirativne teme i najnovije trendove".

- No, ono što Journal.hr razlikuje od drugih jest i naše htjenje i velika želja da budemo raznovrsniji, ali i bogatiji za nove interesantne rubrike kao što su primjerice Journal Mama i Journal Green te online mjesečnik Journal Magazine. Konkretno, kako i sama riječ kaže Journal Mama, bavit će se temama iz domene roditeljstva, odnosa mame i djeteta, odnosno svim mogućim pitanjima i odgovorima koje se tiču ovog, po meni najljepšeg odnosa na svijetu.

Što se pak tiče "Green" rubrike, trudit ćemo se inspirirati naše čitatelje da misle, žive i djeluju "zeleno", odnosno žive zdrav i harmoničan život. Također, obje novolansirane rubrike, pored nezaobilaznih tema iz mode i modnog svijeta, ljepote, putovanja, gastronomije, tehnologije i scene svim ćemo silama pokušati implementirati u svakodnevni i svačiji život, na način da savjeti budu upotrebljivi i dostupni, odnosno potaknu slavljenje vlastitog stila u svim aspektima življenja, objašnjava Iva Balaban, koja svoj proizvod, koji stvara u suradnji s mladom i svježom novinarskom ekipom, ali i provjerenim perima novinarstva, doživljava i kao svojevrstan vodič za potpuni imidž svakog modernog pojedinca.

- Jednostavnim riječima Journal je priča za sve one koji vole život, žive ga punim plućima i od njega uzimaju najbolje od ponuđenoga. Iz tog razloga sadržavat će i teme o svemu onome što život može učiniti ljepšim i boljim, poput interijera i dizajna, kulture, putovanja i tehnologije, roditeljstva i suživota s prirodom, pojašnjava Balaban. Pri tome ne propušta spomenuti i podatak da je Journal.hr moderna lifestyle online priča, primjenjiva sada i odmah svakom zainteresiranom čitatelju. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter