Jelena Rozga: Svaka žena je kraljica

Jelena Rozga
Jelena Rozga

Nakon što je već jednom oduševila publiku, večeras će na pozornicu LMC-a u vrtoglavim štiklama zakoračiti jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica - Jelena Rozga. Istra voli ovu krhku Dalmatinku koja je svojim stasom i glasom pokorila regiju, a zasigurno će to opet učiniti večerašnjim koncertom.

Na nedavno održanom CMC festivalu ponijeli ste nagradu za izvođačicu 2013. godine, dok je vaš "Mentol" već postao ljetni hit. Dakle, osvježenja sa svih strana. Kakvo nam osvježenje Jelena priprema koncertom u LMC-u?
Najveća radost i cilj svakog izvođača jest dobra pjesma i da tu pjesmu prihvati publika. Imam tu sreću da moje pjesme odlično prolaze i svakim danom je sve više onih koji vole moju glazbu. Jedva čekam večerašnji nastup, obećavam da ćemo skupa napraviti odličnu zabavu, puno pjesme i plesa, samo nek' je veselo!

Pjevate, osvajate publiku i nagrade, ipak kažete da niste kraljica estrade ili je svaka žena kraljica kao u vašoj pjesmi "Bižuterija" koju pjevaju i djevojčice u vrtićima, ali i maturantice?
Svaka žena je kraljica, sve zaslužuju kraljevski tretman. Nama ženama treba biti lipo i muškarci moraju paziti na nas. Ne smijemo nikom dozvoliti da se prema nama odnosi kao prema bižuteriji, već kao prema čistom zlatu! (L. BAGAR)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter