Izbor Miss Istarske županije za Miss Hrvatske

U zabavnom dijelu nastupit će Antonija Šola
U zabavnom dijelu nastupit će Antonija Šola

Na terasi Lounge cluba Aruba u Puli ovog petka održat će se izbor Miss Istarske županije za Miss Hrvatske. Za laskavu titulu najljepše djevojke istarskog poluotoka natječe se 13 djevojaka, a pobjednica će 12. lipnja u Crikvenici sudjelovati u finalu izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Kako bi natjecateljice bile što bolje pripremljene za predstavljanje Istre na finalnom natjecanju Istra Inspirit pokloniti će svakoj doživljaj Istra Inspirita po želji i to Morganovo blago, Vješticu Mare, Jules Verne, Crispo, Svjetionik ljubavi....

Djevojke će se predstaviti u majicama sa zaštitnim znakom Istra Inspirita, potom će uslijediti dnevna varijanta odjeće boutiquea Modessa iz Pule, a za večernji izlazak djevojke će predstaviti modni brand Festamo večernjih haljina iz pulskog salona vjenčanica Angels Wedding. Concrete Women predstaviti će liniju ženskih torbica uz cipele Högel. Cvijeće za pobjednicu i pratilje izraditi će The Bloom Room iz Poreča. Frizure će kreirati  frizerski studio Tko te šiša? by Ivana Slaviček&Antonija Glavaš  iz Pule, a Make Up  Beauty centar AdamAs iz Pule i Iva Berišić iz Rijeke.

Žiri će sačinjavati osobe iz svijeta politike, kulture i mode, a u zabavnom djelu će nastupiti Antonija Šola. Početak izbora je u 21 sat. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter