Istra sve poželjnija destinacija za vjenčanja


Da je Istra sve poželjnija destinacija za vjenčanja moglo se zaključiti se po brojnim upitima mladenaca za vjenčanje u Puli, Rovinju, Motovunu i ostalim gradovima Istre koje im je predstavila tvrtka Art Moment iz Barbana.
 
Glazbenice Antonija Šola, Emilija Kokić, Ana Opačak, Nina Kraljić i Lea Mijatović, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kolumnistica i voditeljica Andrea Andrassy, bivša manekenka Iris Androšević-Pinjuh, bivša Miss Hrvatske Maja Spahija, bivša Miss turizma Hrvatske Lara Vukušić, glumci Antonio Franić, Lujo Kunčević 
i Matko Knešaurek, vaterpolisti Franko Lazić i Luka Bukić prošetali su krajem minulog vikenda uz Ivana Zaka modnom pistom na VIP humanitarnoj reviji upriličenoj u sklopu Sajma vjenčanja u Areni Zagreb. 
 
Vrhunac modne večeri na kojoj su poznati podržali humanitarni nacionalni projekt Palčić gore! bio je glazbeni nastup kantautora Ivana Zaka i njegove pretpremijerne izvedbe novog singla "Da si tu". 
 
Svi putevi budućih mladenaca, profesionalaca i zaljubljenika u svijet vjenčanja vodili su u smjeru grandiozne Arene Zagreb u kojoj se održavao 19. Sajam vjenčanja Zagreb. Više od 200 izlagača iz vjenčane industrije, šest modnih revija etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, tematske cvjetne i hair&make up radionice, degustacije slastica, humanitarna tombola s vrijednim nagradama sajamskih izlagača i brojni sajamski popusti očekivali su posjetitelje. 
 
Među gospodarstvenicima iz Istre koji svoje usluge nude u industriji vjenčanja predstavili su se Salon vjenčanica Biba iz Pule koji djeluje i u Rijeci, te Art Moment iz Barbana koji nudi usluge cjelokupne organizacije i koordinacije vjenčanja.
 
Da je Istra sve poželjnija destinacija za vjenčanja moglo se zaključiti se po brojnim upitima mladenaca za vjenčanje u Puli, Rovinju, Motovunu i ostalim gradovima Istre koje im je predstavila tvrtka Art Moment iz Barbana. (Priredila V. BEGIĆ)

Podijeli: Facebook Twiter