Humanitarni Cica fest u Svetom Petru u Šumi


Na prvom Cica Festu koji će se u subotu održati u Svetom Petru u Šumi birat će se najveće, najmanje i najljepše ženske grudi ipak ili tek pokrivene grudnjacima.

Nesvakidašnja se manifestacija otvara već u podne na rukometnom igralištu gdje će na postavljenoj bini posjetitelje dočekati Folklorno društvo Pazin i Akord live bend, dok će program voditi Alfred Kocijančić. Od 14 sati slijede neobične igre: vještina otkopčavanja grudnjaka na lutki, trčanje s lutkama, natjecanje u ispijanju piva te nagradna tombola.

Glavni dio festivala, izbor najvećih, najmanjih i najljepših cica u grudnjacima započinje u 18 sati, a dodjela bogatih nagrada zakazana je u 20 sati. Prva nagrada je sedmodnevni boravak u vili s bazenom u Svetom Petru u Šumi, druga boravak u wellness centru, a treća jednodnevno putovanje. Od 20.30 nastavlja se glazbeni dio festivala u kojem će nastupiti klapa Insula i Amaro bend. Od ponoći publiku će zabavljati DJ Marina Šantor Escobar, inače sudionica tv-emisije "Ljubav je na selu" i DJ Atom iz Pazina. Ulaz je slobodan, a već su najavljene grupe iz Slovenije, Slavonije i Dalmacije. Prijave za glavno natjecanje primaju organizatori, duo "NU", odnosno Denis Belac (099/348-9070) i Marinko Banovac (091/726-2822), također sudionik tv-emisije "Ljubav je na selu".

Festival je humanitarnog karaktera, pa će se sakupljena sredstva uručiti djeci s posebnim potrebama čija će se umjetnička djela izlagati i prodavati na štandovima. Održat će se predavanja o prevenciji raka dojke te gostovanje žena koje su oboljele od te zloćudne bolesti. Za one koji dolaze iz veće udaljenosti postoji mogućnost besplatnog kampiranja na obližnjoj livadi, poručuje organizator Belac. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter