Hrvatska ima novu Kraljicu – Puljanku Tinu Živković!

Anamarija, Tina i Lukrecija (Marko TODOROV/CROPIX)
Anamarija, Tina i Lukrecija (Marko TODOROV/CROPIX)

Puljanka Tina Živković najljepša je Hrvatica. Laskava je to titula koju je atraktivna mlada Istranka sinoć ponijela na izboru održanom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koja je tom prilikom ugostila djevojke koje su se našle u finalu izbora za Kraljicu Hrvatske. Druga pratilja je Anamarija Matovan, a odmah iza Tine, titulu "prve princeze" osvojila je Lukrecija Dragić.

Dvadesetogodišnja manekenka Tina Živković natjecala se s još 11 djevojaka koje su došle do samog finala, no atraktivna je Puljanka žiri oduševila svojim izlascima u večernjoj haljini, vjenčanici, ležernom izdanju i kupaćem kostimu. Tako će Tina Hrvatsku predstavljati na svjetskom izboru, a do svog nastupa ima još dovoljno vremena da bi se pripremila i zablistala na prestižnom događanju.

Ovogodišnji izbor imao je i humanitarni karakter pod geslom "Ljepotom protiv nasilja".  Tešku odluku između dvanaest ljepotica iz cijele Hrvatske donio je stručni žiri u kojem su odlučivali glumica Ankica Dobrić, manekenka Kim Kosanović, vaterpolist Marko Pavičić, bivša manekenka Ivančica Pahor i drugi

Manifestaciju je, osim ljepotica obilježila i dojava o bombi, zbog koje je cijelo događanje kasnilo, no nije poljuljalo samopouzdanje lijepim finalisticama. (Lara BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter