Guns N' Roses u svibnju kreće na europsku turneju

Axl Rose tijekom koncerta u Meksiku   (EPA)
Axl Rose tijekom koncerta u Meksiku (EPA)

Guns N' Roses, hardrockerska skupina iz Los Angelesa razveselit će u ovoj godini Europu nizom od 18 koncerata na stadionima, od kojih će prvi biti u Dublinu 27. svibnja, najavili su njihovi promotori. 

Najavljeno je da će pored koncerata u Europi, skupina održati i veliki spektakl u Tel Avivu 15. srpnja, a ljeti će drugu godinu za redom održati niz koncerata na stadionima diljem Sjedinjenih Država i Kanade. 

Pjevač Guns N' Rosesa Axl Rose i gitarist Slash ponovno su se našli prošle godine, prvi put nakon 1993. i oživjeli suradnju koja je tu skupinu učinila jednom od najuspješnijih u povijesti rocka. 

Skupina je prošle godine održala niz koncerata u Sjevernoj i Latinskoj Americi, a turneja je završila u glavnom gradu Meksika. 

Rose se ondje osvrnuo na izbor novog američkog predsjednika koji je meksičke useljenike obasuo nizom pogrda tijekom svoje izborne kampanje. Zato je Axl svoje "fanove" pozvao da na vrh božićnog drvca objese "pinatu" s likom Donalda Trumpa. Riječ je o ukrasnoj papirnatoj kugli punjenoj slatkišima i igračkama koju djeca s povezom preko očiju nemilosrdno tuku štapovima kako bi iz njih ispali darovi. 

Skupina ovog mjeseca ponovno kreće na turneju tijekom koje će nastupiti u Japanu, Novom Zelandu, Australiji, Singapuru, Tajlandu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Njihov album "Appetite for Destruction", svrstava se među najbolje debitanske albume svih vremena. (H)

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter